Ny header fixad!

Hejhej! Nu har jag suttit och trixat med en ny header.
Kanske inte den bästa jag har gjort men den får duga tills vidare.
Vad tycker ni om den?



Gamla headern


Den nya headern :)



Denna dag och resten av livet är hemsk

Bror for till Stockholm idag och svaret där nere var inte bra

som sagt, min bror fick hemska nyheter idag. Han har diskbråck och det går inte att opereras. Det sitter i ryggraden och allt är så hemskt. Han går med kryckor och gråter varje dag för det gör så ont. Smärtstillande funkar inte, ingen medicin fungerar. Han har två döttrar på 4,5 och 1,2 år (snart två år) och han kan inte lyfta nån av dom. Han kan inte leka med dom eller nånting. Allt är så sorligt. Jag började gråta när syrran pratade med mor i telefonen eller om det var med bror och hon berättade detta för mig. Jag var tvingad att gå ut en sväng och vara med mig själv och tänka. Ursch va hemskt detta är. Mitt liv och alla i familjens liv har totalt förändrats. Vet ännu inte hur detta kommer att gå. Men jag tycker att Sverige är dåligt för i USA där kan dom fixa allting men det kan dom inte i Sverige. Fy fan va dåligt liksom.!


Mitt livskärlek

En av mina livs kärlekar är min systerson Gabriel. Han gör mig alltid glad och fyller mitt liv med glädje. Visst vi bråkar och så men jag älskar han. Gabriel har sagt att han älskar mig också :') glädjetårar..




Sömnlös natt två..

Klockan är snart 7.20 och jag ligger i soffan med syrrans laptop på magen och funderar ut ett sett att kunna somna. Jag har inte sovit någonting i natt - IGEN! Och det svider i höger ögat men jag kan inte sova. Hur ska jag göra? Jag har provat allting, varm mjölk (ÄCKLIIIGT!) , räkna.. får(?) baklängest, tänkt på nå tråkiga saker etc. Jag har till och med lyssnat på klassisk skit musik och jag somnar inte. Nu är jag hjärntvättad också för resten av livet *skratt*

På nåt sett ska jag väl kunna få sova? Men vad? hur? när? NU!!!!

Jag bloggar mera senare när jag vaknar om jag nu lyckas somna.. -.-"

Grattis Storebror Patrik!




Idag fyller min storebror Patrik år! Hela 34 år! Ursch va gammal du börjar bli *lipar* ;p
Ska äta glass/tårta hos han idag. Han firar sin födelsedag ensam *ledsen*. Hans fru jobbar och hans två småbarn är hos mormor och morfar. Och då är det bara vi kvar - hans syskon, mor, kanske far och hans kärring och hans systerson. Allt som allt blir vi ungefär 8 personer. Alltså jag, mamma, Camilla, AnnSofie, Michaela, Pappa och hans kärring och systersonen Gabriel. Åtminstone lite firande?
Hoppas att denna dag blir bra för han och att han inte har så mycket smärta i diskbråcken som han har haft nu på senaste tid.



Bilden är från Patrik och Cecilias bröllops efterfest den 8 November 2008


Klockan är snart halv sex på morronen..

Hej, Va tyst det är i lägenheten. Syster sover, systersonen sover, till och med djuren sover och jag kan inte sova.. IGEN! Va less jag blir! Jag kan inte sova. Har varit sömnlös nu minst tre dygn. Eller nått. Men det känns iaf som en evighet sedan jag fick sova sist. Jag blir avundsjuk på andra! Jag vill också dejta min kudde och drömma lyckliga drömmar - I know de där lät lite gay men ursäkta xD

Skriver en historia/saga
Fick i uppgift av nån lärare (minns inte vem) förr att skriva en historia om vad som helst. Btw jag fick denna på gymnasiet - iaf, och jag har skrive en tråkig sak om en tjej som älskar bandet The Gazette och alla hennes drömmar etc. Hoppas att ni gillar den, hade tänkt att posta den lite senare när jag har skrive några kapiteln :)

Fotografera
Eftersom jag är sjuk, har almost 40 i feber - ÄN! så måste jag hålla mig inomhus och det är hur tråkigt som helst så jag har fått mina galna idéer och tagit syster sonens leksaker och typ byggt nånting och använt sakerna hans och gort typ nå tema och fotograferat. Bilderna kommer ut sedan..

Tankar far omkring i huvudet
Ursch! Hade jag varit frisk nu hade jag fått varit i en musikstudio på lördag och spelat in en låt med en polare.. TYPISKT ATT MAN SKULLE BLI SJUK NU DÅ! men men, det kommer nog flera chanser - men jag har fortfarande ångest. För min polare skulle åka skidor etc och jag lovade att följa med och nu detta. omg! ångest! ångest! ångest! Jag har till och med ångest att jag inte har gått i skolan!

UPPDATE; 05.17 - Det snöar!
Det är ljust ute och jag ser hur snön far omkring - nästan så man blir lite åksjuk *lol*

Ska försöka sova nu - Sömnlös men helt utmattad av allt hostande etc. Ursch va jobbigt det är att vara sjuk!
Btw, syster och jag har målat om systersonens nya sovrum - jätte fint! Bilder kommer upp i morron :)


Magnus vann Lets Dance och hans danspartner bröt i hop med tårar

Magnus som är världens starkaste man vann en glas sko som pris för att h vunnit danstävlingen Lets Dance. Med över en miljon röster satt jag i soffan och syrran hängde på strykbrädan. Båda hejade på olika par. Jag hoppades på att Laila Bagge skulle vinna och syrran hejade på Magnus. Man blev rörd när dom läste upp vem som vann årets tävling. Magnus danspartner (kommer inte ihåg hennes namn) bröt i hop och syrran skojjade om att hon måste resa på sig eftersom hon hade huvudet vid skrevet Magnus - så att det inte skulle bli nå sexuellt på Live tv. Båda skrattade. Jag satt och sa "Laila" när alla i Sverige väntade spänt på vem som skulle bli vinnaren. Syrran stog och sa "Magnus" sen skrek syrran "BOOYA" och allting när dom läste upp svaret. Jag skojjade efter att programet tagit slut att man blir ju nästan gråtfärdig och så frågade syster om det var för att Magnus vann eller att Laila kom tvåa. Jag kom på nå spontant svar och sa att det var mina brakskitar som luktade. Båda skrattade. Haha. Men kvällen har varit perfekt. Skratt, tårar och glädje.


Vem ville du skulle vinna Lets dance?


Glass-frossaaa

GLASS-FROSSA TILL MIAMI INK! :''D
Iihk.! sitter och tittar på Miami ink nu och dregglar självklart till Snyggingarna :'D Raawr! Pussssssa mycket på Ami <3 haha

Nu ska vi frossa i oss glass med kola sås och strössel :'D


Bloggar mera senare!!



Följ gärna min blogg via bloglovin :)

Wipeout

Haha, omg. Att människor vill göra bort sig. Kitty (min idol) var rolig när hon inte ville göra leran men så fick hon den dåligaste tid. Linda Rosing är ju hur jävla rolig. Måste ta bort leran ut kontakt listerna hela tiden. Haha. Jag har sett detta avsnitt förr men det är alltid lika roligt att se avsnittet. Det bästa är dock när en gubbe skriker åt sofia så hon ramlar om kull. Så hima roligt.

Tittar du på Wipeout?
Vem hejjar du på?



Dagens fråga

Dagens fråga

Har du bilddagboken?

Dagens fråga och massa mera

Hejhej!
Klockan är nu 1 på natten och jag och syster sitter och tittar på Uppdrag Granskning men jag är inte så intresserad av de. Hehe men men. Idag har jag och syster målat om systerson Gabriel's nya rum. Jätte fint och vädligt roligt har vi haft. Gjort maten idag också har jag gjort men det gick inte så bra. Haha maten blev bränd för de mesta men de gick att äta.. *host* haha.


Dagens fråga
Åh jag har funderat länge på att ha typ dagens fråga eller veckans fråga. Och nu tänkte jag att jag kunde börja med de. Svara gärna på frågan och berätta gärna för andra om frågan.


måste gå!

Helikopter flyger på låg höjd

Var ute och gick med syster och hörde nått som lät - för skojj skull sa jag till syster "Hörde du björnen?" och såg liv rädd ut. Men sen skrattade vi bara, och sen typ 30 sek efter visade de sig att det var en  Helikopter som flög på låg höjd - hann kollade nog elledningarna eller nått.




Snott syrrans laptop medans hon sover..

Lite evil kan man väl vara? ^^ Haha. Sitter och gör om lite bilder jag har fotograferat dom senaste dagarna när jag har varit ute på promenad med syster.

Idag (Torsdag) skulle jag på psyk men det blir ingenting. Inge skola heller. Feber bara stiger och just nu har jag 39.8 :( snyft! Jag kan inte äta, röka (!!!!!) eller nånting (n) Blee'h. Va tråkigt. Jag vill bara ligga i ett badkar med feeettt mycket kall vatten. Iskallt helst! hehe.




Grannens "kor" :S


Kamera; Canon PowerShot A540
Datum; 21 Mars 2009
Fotograf; EmmaEriica
Plats; Landet i Hälsingland

Sjuk...

Kan dagen bli värre? Eller kan denna vecka bli värre?
Det är onsdagkväll och jag är hur sjuk som helst. Ska till gymnasiet i morron om febern har gått ner om inte - då börjar jag att gråta. Jag har varit dålig hela veckan och förra helgen men nu kommer febern - precis dagen innan jag ska på gymnasiet.. Jag vill verkligen till skolan även efter all skit men jag hade så j*vla roligt med Eimi förra veckan och nu skulle jag få träffa min lilla fjortisbög Nathalie och så blir jag sjuk!! Vadå damp :(



Jag gillar verkligen denna bild - därför postar jag denna :)




Vilken besvikelse..

En Shopaaholics bekännelser var verkligen en besvikelse. Jag fick bara skratta en gång. Jag trodde verkligen att filmen var jätte bra. Men men, nu är den avklarad. Så då kan vi stryka den från listan. Och då återstår det bara en film kvar jag ska se innan sommarlovet. Just de! Hannah Montanas film. I know att jag låter lite sjuk, och omogen men WTH, Jag diggar Hannah Montana och jag får alltid skratta av de. Så jag bryr mig inte om jag är töntig eller nå, jag står för detta. :)

Påminnelse till mig själv;
Hannah Montana filmen, första maj!



En shopaholics bekännelser

Idag ska jag på bio med syster Michaela (soeticz) och Maria. Det kommer att bli en massa skojj. Jag har verkligen längtat efter att få se denna film. Många säger att den är dålig och många säger att den är bra men hur går det ihop? Den har premiär idag. Och hur kan man ha sett den då - så vida man inte har laddat ner den. Men men, jag längtar verkligen att få se den.



Skolans egna kändis?


Herregud! Jag trodde inte så många läste Blondinbellas blogg. Men jag hade tydligen fel. Låt mig förklara vad jag menar - Jag var på gymnasiet idag för första gången i år och direkt när jag kom till foto o film avdelningen så kommer det några fram till mig (innan nån i från klassen kom) och frågade om det var jag som var med i blondinbellas blogg och jag ba; "ehm.. ah.." dom ba; "fan va cool!!! hur lyckades du med de?" så jag berättade som de var och dom ba; "aha, men de är fortfarande coolt" och då tänkte jag " -.- gud hjälp mig". Så himla pinsamt! Jag trodde jag skulle döö! Liksom, mitt hår strejkade, mitt smink strejkade och man ser .. MIG! på bilden i bellas blogg. Så himla pinsamt.

Bilder från skolorna idag och igår (IV)


Min ena lärare Carina Bagge <3


Dålig kvalla.. Janita <3 och Haldor (från foto o film)



mera bilder kommer att läggas ut på bilddagboken :)

IDAG:


Jag och Eimi hade sjukt roligt idag på foto o film.
Tack Eimi <3

mupp bild på mig dock -.-"


Hannah Montana spelet på Nintendo Wii är...





SKIT KUL! Haha! Jag började spela det i går hos syster och idag har jag varvat de. Det tog bara 3,5 timmar att vara de. Men ni må tro att man tränar armarna. Det låter wierd men det är sant. Jag har träningsvärk i armarna. Haha men det var jätte roligt. lätt att jag ska spela det igen. Jag dog av skratt när jag spelade de. Verkligen roligt.

Betyg; 5 av 5

fredag den 13:de är verkligen en oturs dag

Hejhej, nu tänkte jag blogga om vad som har hände igår.

Var på sjukhuset med mamma för hon skulle ha intyg för att kunna förnya sitt körkort. Och det blev en massa tester och jag frågade läkaren om jag kunde få ta diabetesprov och det fick jag. Mamma var tvingad att göra det också. Resultatet blev inte som jag hoppades på - jag har troligen diabetes, läkaren vet inte än och mamma har fått diabetes.
Fredag den trettonde är verkligen en oturs dag.

Syrran firar 23 månader med sin kille :) Grattis <3

Bild för igår


hehe min sminkning för idag, en stor svart tår på högra kinden och en liten svart stjärna på vänstra kind :)


Svarar på alla kommentarer när jag är hos Maria

Ojoj!!

OJ!! Förlåt! Jag har verkligen haft lite tid att blogga och nyss skrev min bästa polare att jag inte har bloggat på tre dagar. Herregud! Jag ber verkligen om ursäkt! Jag har pluggat en massa, varit hos syster, i stan och en massa mer.

Syrrans nya kille =...
.... en galen idiot >< ursäkta mig men ursch! Om ni hade varit med mig så hade ni fattat vad jag mena. Kan dock inte berätta vad han har gjort och sagt men jag kan säga att jag blev rädd för han iaf.

Stan
handlat? Inte ett skit. Följde med syster och hennes kille, min andra syster's polare och Camilla's (min syster) son Gabriel till Elgiganten och handlade två splitter nya laptops och mobiltelefoner. Killen betalade. vilket är konstigt för han hade bara träffat Camilla en dag och helt plötsligt köper saker åt henne och han för 30 tusen. Aja what ever. Jag är inte avundsjuk men alla i min familj tycker det låter mega konstigt.

Helgens planer

kolla på melodifestivalen hos Maria (<3) och sova över hos henne.. Yaay! finally ^^ haha saknar henne grymt mycket! har alltid roligt när jag är med henne och hennes familj. Sen ska vi väl hitta på någonting annat men vad - det har jag ingen aning om. Kommer väl att hyra en film som vanligt och svulla i oss en massa saker. haha. Nämner inte vad för jag har själv ingen aning om vad vi kommer att svulla..



Lyssnar på Rix Fm Webbradio och pluggar

Hejhej!
Just nu sitter jag vid en laptop på skolan och lyssnar på musiken som spelas på Rix Fm Webbradio - just nu är det Duffy men jag vet inte vad låten heter. Egentligen har jag lunch sedan 9.45 men det lät konstigt så jag och en lärare satte oss ner och bestämde att jag har eget arbete men vad ska jag jobba med? Jag är inte inskriven i Svenska gruppen ÄN och jag har inget annat att jobba med. Så jag får hitta på nånting men som vadå?!?! Det är tredje gången detta år jag går i skolan och jag har ingen aning om var jag ligger eller rättaresagt klassen ligger i jobbena. Men men, hoppas att det löser sig och att man kan kolla upp det. Vill verkligen klara skolan.


Ska gå nu, bloggar mera senare om det senaste nytt .

Nu 10.20 spelas min favorit låt på Rix Fm Webbradio - Alesha Dixon med The boy does nothing


Kommentera gärna dessa inlägg; (klicka på meningarna så kommer du till de inlägget)

Träffen med BlondinBella igår!

Vad får du? Roligt att göra...

Bilder från Kevin Borg i Sundsvall - 06 Mars 2009

Från Street teamet där jag har skrive detta i ett blogginlägg

Hej! Självklart var jag(Emma) på plats tillsammans med min syster på hans mini konsert och signering. Bilder kommer senare. Konserten var GRYM! tro mig!

Det roliga var efter konserten och signeringen så fick vi en minut på oss att fota Kevin eftersom jag frågade han som presenterade Kevin om det fanns en möjlighet och det fick vi. Men nu kommer det roliga!! KEVIN KÄNDE IGEN MIG! Han pekade på mig och syster och log jätte mycket! Han kom fram till oss och frågade syrran om det var hon från street teamet men då sa syrran nej och pekade på mig. Jag blev röd som en tomat och sa att det var jag och då kramade han mig och tackade jätte mycket för sidan och all stöd och allting han får av oss. Betyder verkligen jätte mycket för mig. Jag fick inte bara en kram utan tre stycken!!!! Min syster är lite avis för hon fick bara en kram av kevin. *skratt*

Kevin tog också upp en liten flicka på scen - längst ner i artikeln

men dagen var jätte kul! jag hade verkligen roligt men skämdes samtidigt för innan kevin kom på scen så skulle jag fotografera affirschen på kevin och han som presenterade Kevin sa i mikrofonen "Vänta, en ska fotografera" och sen posade han. Och självklart menade han mig för jag stog framför han bara några radera från scen. Det var verkligen pinsamt för alla vände sig om och kollade på mig. Men hej, jag fick en bild iaf på han. Haha! Jag visar alla bilder sen ^^


Puss och kram!

Emma



Träffen med BlondinBella igår!

Guud va fel alla har om Bella egentligen!! Fy!
Igår började min dag värsta negativ. Jag hade hört och sett så mycket skrivande om Bella som var jätte elak till exempel; Dum i huvudet, störd, hon har ingen hjärna, hora och så vidare. Men jag fick en totalt omställning igår när det gäller Bella för jag trodde verkligen på människor som sa sånna saker. Men det gör jag inte nu. Även om jag inte diggade Bella så mycket förut så var hon ändå en av mina förebilder. Och det står jag för. Hon har fötterna på jorden, är jätte snäll och trevlig, rolig och allting. Hon kan sin sak när hon pratar med människor. Hon är inte ytlig, inte bitchig eller nånting som jag trodde hon skulle vara. För om hon var det, varför är jag då med i hennes blogg nu? Ingen kan svara på det, men det kan jag. För hon skiter i hur en människa ser ut på utsidan. Svårt att tro men det är sant. Jag och syster pratade mycket med Bella igår. Hon är en av dom snällaste personer jag har träffat och jag skulle verkligen inte tacka nej till att träffa henne igen. Hon är den bästa förebilden en tjej kan ha. Och det står jag för. För jag är en av dom som har henne som förebild.

Hon skiter i vad människor skriver och säger om henne. Hon tar inte åt sig av elaka kommentarer ni skriver. Och det är jag grymt imponerad på. Lätt att jag skulle träffa Bella igen om jag fick chansen! :D




Vet ni en sak - jag skiter i vad ni tycker om mig. Jag tar inte åt mig om vad ni tycker om varken mig eller Bella. Som Grynet säger; TA INGE SKIT! och det är exakt vad jag gör. Jag tar ingen skit ;D



Första  bilden på Bella i Gnarp  - Jag är stolt!! :''D JAG TOG BILDEN!



Så jävla grym! Bella är verkligen den bästa förebilden jag har <3



Jag duger och Bella äger! :D <3


Sååå fiiin och vacker :D


Emelie - Bellas assistent :) så jävla snäll och härlig!
Jag fattar inte varför alla är elaka mot Emelie, säger att hon är ful etc.
Men vart fan är Emelie ful nånstanns? Nä precis, INGENSTANNS!
Hon är ju hur fin, vacker och underbar som helst! SKÄRP ER MÄNNISKOR!


Jag hade verkligen roligt igår!

Vad får du? Roligt att göra...

Roligt att göra

Käre Georg, Jag vet inte hur jag ska säga det här, men dina näsborrar är en förolämpning. Jag tror jag förstod det när jag såg det krympta huvudet med paret Bush när jag såg dig sitta på min pruttkudde. Jag är säker på att du är känslig nog att förstå att Jultomten inte finns. Jag skickar tillbaka de avklippta tånaglarna, men jag behåller din granne Magnus som ett minne. Du ska även veta att jag att jag berättade i bikten om ett nytt liv som klon.
Med vänlig hälsning,
-ditt namn-

GÖR SÅ HÄR:
Käre - din partners namn, är du singel ta vem du vill? Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ när jag såg dig ___4___ ___5___. Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___. Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne. Du ska även veta att jag ___10___ ___11___. ___12___,
-ditt namn-

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
Blå ? vår romans är slut
Röd ? vår affär är död
Vit ? jag ska gå i kloster
Svart ? jag avskyr dig
Grön ? våra horoskop passar inte ihop
Grå ? du är ett pervo
Gul ? jag går på gatan
Rosa ? dina näsborrar är en förolämpning
Brun ? maffian är ute efter dig
Ingen tröja ? du är en nolla
Annan ? jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari ? den där natten
Februari ? i fjol
Mars ? när din dvärg bet mig
April ? när jag trippade på sesamfrön
Maj ? senaste första maj
Juni ? när du satte bojor på mig
Juli ? när jag kräktes
Augusti ? när jag såg det krympta huvudet
September ? när vi badade nakna
Oktober ? när jag reciterade Tomten?
November ? när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos ? i din lya
Pizza ? i din campingbil
Pasta ? utanför Säffle
Hamburgare ? under bussen
Sallad ? medan du åt enchiladas
Kyckling ? i din garderob
Kebab ? med Knutby-pastorn
Fisk ? i kvinnokläder
Mackor ? på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne ? på mentalsjukhuset
Korv ? i trans
Annat ? med paret Bush

4.VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul ? stöta på
Röd ? förolämpa
Svart ? ignorera
Blå ? knocka
Lila ? hälla sirap på
Vit ? karva dina initialer i
Grå ? slita kläderna av
Brun ? sätta blodiglar på
Orange ? snöpa
Rosa ? slita tupén av
Barfota ? sitta på
Annat ? driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart ? min bästa vän
Vit ? min far
Grå ? Carl Bildt
Brun ? min pruttkudde
Lila ? min senapsufflé
Röd ? Björne
Blå ? min avocadoplanta
Gul ? min brevvän i Ghana
Orange ? min Carl Larsson-samling
Rosa ? Djurgårdens förstakedja
nga ? min Ingvar Carlsson-staty
Annat ? den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol ? masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad ? hur dåligt jag mått
Ledsen ? hur trist du är
Uttråkad ? att Jultomten inte finns
Arg ? att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad ? att vi är kusiner
Uppspelt ? att det inte finns någon lösning för
Nervös ? Mellanöstern Orolig ? att din Honda suger
Apatisk ? att jag har bytt kön
Skamsen ? att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen ? att jag tänder på sopåkare
Överlycklig ? att jag är en klon
Annat ? att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit ? din ring
Gul ? dina kärleksbrev
Röd ? din Darth Vader-poster
Svart ? din tama sten
Blå ? soffdynorna
Grön ? bilderna av Halmstad
Orange ? dina löständer
Brun ? din adressbok
Grå ? våra matchande Snobben-haklappar
Lila ? dina gamla lottokuponger
Rosa ? de avklippta tånaglarna
Annan ? dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B ? ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F ? din granne Magnus
G/H ? min oskuld
I/J ? resultaten av blodprovet
K/L ? ditt vänsteröra
M/N ? ditt självmordsbrev
O/P ? mitt förstånd
Q/R ? din mamma
S/T ? din fjärilssamling
U/V/W ? ditt brottsregister
X/Y/Z ? Dennis trikåer
Å/Ä/Ö ? ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B ? alltid ska minnas
C/D ? aldrig ska glömma
E/F ? att jag alltid velat bryta
G/H ? aldrig öppet hånat
I/J ? alltid känt mig smutsig inför
K/L ? ska upplysa skatteverket om
M/N ? att jag berättade i bikten om
O/P ? intervjuas av Aftonbladet om
Q/R ? informerat psykiatern om
S/T ? mår illa när jag tänker på
U/V/W ? alltid ska försöka glömma
X/Y/Z ? klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö ? aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?

Vatten ? vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk ? ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider ? ett passionerat intresse för möss
Juice ? Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten ? pinsamma utslag
Oboy ? aubergine-fetishism
Whisky ? att sabba andra världskriget
Annat ? att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?

Thailand ? Varma hälsningar
USA ? Med vänlig hälsning
England ? Lycka till på permissionen
Spanien ? Gå och dränk dig
Kina ? Äcklade hälsningar
Tyskland ? Med lättnad
apan ? Stick å brinn
Grekland ? Din eviga fiende
Australien ? Hälsa din groda Leonard
Egypten ? Stick nu
Frankrike ? I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj

Vad fick du?! Kommentera vad du fick : )




Kevin Borg tackade mig jätte mycket!

Kevin Borg gjorde det igen! Slog Sundsvall med storm och överraskade en liten flicka!

Hej! Självklart var jag(Emma) på plats tillsammans med min syster på hans mini konsert och signering. Bilder kommer senare. Konserten var GRYM! tro mig!

Det roliga var efter konserten och signeringen så fick vi en minut på oss att fota Kevin eftersom jag frågade han som presenterade Kevin om det fanns en möjlighet och det fick vi. Men nu kommer det roliga!! KEVIN KÄNDE IGEN MIG! Han pekade på mig och syster och log jätte mycket! Han kom fram till oss och frågade syrran om det var hon från street teamet men då sa syrran nej och pekade på mig. Jag blev röd som en tomat och sa att det var jag och då kramade han mig och tackade jätte mycket för sidan och all stöd och allting han får av oss. Betyder verkligen jätte mycket för mig. Jag fick inte bara en kram utan tre stycken!!!! Min syster är lite avis för hon fick bara en kram av kevin. *skratt*

Kevin tog också upp en liten flicka på scen.

men dagen var jätte kul! jag hade verkligen roligt men skämdes samtidigt för innan kevin kom på scen så skulle jag fotografera affirschen på kevin och han som presenterade Kevin sa i mikrofonen "Vänta, en ska fotografera" och sen posade han. Och självklart menade han mig för jag stog framför han bara några radera från scen. Det var verkligen pinsamt för alla vände sig om och kollade på mig. Men hej, jag fick en bild iaf på han. Haha! Jag visar alla bilder sen ^^


Puss och kram!

Emma
Ps. Mina bilder kommer senare :)


Idol-Kevin lockade storpublik till Birsta - Sundsvall




Idolvinnaren Kevin Borg framförde A hundred different ways, With every bit of me och Street lights från sitt nya album som släpptes i onsdags, under sitt besök i Birsta igår. – Det är jättekul att uppträda i Sundsvall inför så här stor publik. Jag hoppas att jag kan komma hit för en konsert någon gång, säger Kevin till ST.
Foto: Therese Hasselryd

Idol-Kevin lockade storpublik till Birsta


SUNDSVALL (ST) Idolvinnaren Kevin Borg lockade storpublik till Birsta City igår när han uppträdde och signerade sitt nya album, The Beginning.
– Det är jättekul att uppträda i Sundsvall inför så här stor publik. Jag hoppas att jag kan komma hit för en konsert någon gång, säger Kevin till ST.


Ebba Larsson, 11 år, hade rest från Järvsö för att höra Kevin sjunga i Birsta i går eftermiddag - och för att överlämna en röd ros till honom.
– Kevin är bäst. Jag ska ge honom den här rosen, säger hon.




Tilda Wärulf, 6 år, Sundsvall, var förmodligen den lyckligaste tjejen av alla som tittade på Kevins uppträdande i Birsta igår. Hon fick följa med honom upp på scenen.
– Det var jätteroligt att få komma upp scenen. Han är en så bra artist, säger Tilda.



Amanda Väyrynen, 8 år, Sundsvall fick både sin nyinköpta skiva signerad och en kram av sin idol, Kevin Borg.
– Jag har tyckt om Kevin länge och följde honom under Idolprogrammet, säger Amanda.



Lite av publiken igår

Kevin Borg till Sundsvall för signering och mini konsert!

Nu åker jag till Sundsvall för att träffa och se Kevin Borg för 5te gången!
Jag och syrran kommer att fotografera och allting så bilder kommer ut i kväll! Lovar!
Bilderna från Made in Sweden VIP träffen kommer ut så fort som syrran har tömt sin kamera som jag lånade av henne.


Svarar på alla kommentarer senare! Lovar!

Puss hej!!


Bara för att jag har dom cepe'igaste ögonen som finns


bara för att mina ögon är så mobbad ><
bilden är tagen med en Sony Ericsson mobil, i dag på sjukhuset i Hudiksvall.

Kevin Borg Street Teamet blir större!



Inom framtid kommer det officiella street teamet för vinnaren 2008 av
Idol KEVIN BORG att få en alldeles egen hemsida!
Ena ledaren (jag) jobbar på en hemsida för världens stjärna som är beredd på att ta världen med storm. Kevin har redan varit i Los Angeles och är beredd på att ta över resten av USA och världen. Han har så otroligt mycket fans som stöttar han och finns alltid vid hans sida dag som natt. Men den som står närmast Kevin.. är hans flickvän Sofia.

www.myspace.com/kevinborgsweden

Alla fans behövs och om du är en av dom som läser
denna artikel så borde du adda Kevin's street team.
Vi ligger på hans första plats på topfriends och det är väldigt stort för oss. 
Bli en i gänget! Bli också medlem på hans officiella forum; www.forum.kevinborg.se



Emma




Är det bara jag som har problem?

Hejhej!
nu äntligen sitter jag vid min älskade dator! Och jag gör det jag brukar göra på datorn; snacka med vänner på msn, jobbar med Cinema Bizarre & Kevin Borg sidorna på internet. Men det finns ett problem, när jag ska svara på era kommentarer så låter inte blogg.se göra det. Den skickar aldrig kommentarerna och den laddar jätte länge. Och i bland kommer sidan "Sidan kan inte visas" etc upp. Verkligen störande.

Aja, nog om detta. Hur är det med allihopa? Vad har hänt medans lilla jag har varit borta? Jag har varit med om en hel del. Jag har bland annat träffat Kim och Janet från Made in Sweden. Var VIP inbjuden så jag träffade dom VIP. Och gick på två minikonserter med dom... på samma dag *skratt*. Har även träffat Laila Bagge. Jätte roligt! Bilder från den dagen kommer senare - troligen till helgen!

Upcoming;
ska träffa blondinbella på söndag och
kanske så ska jag träffa Kevin Borg på fredag (6mars) i Sundsvall..

ha de bra!


Valery & jag
jag är bara så ful O_______O

Träffat Laila Bagge. Kim och Janet

Hejhej, nu bloggar jag lite snabbt. Har inte haft varken tid eller lust att sitta vid en dator så jag tänkte bara berätta lite snabbt vad jag har gjort och varit med om.

träffat Laila Bagge, Kim och Janet
jätte roligt. Var och träffade dom VIP. Hade en kompis med mig från Umeå som jag träffade för första gången. Jätte roligt. Saknar henne värsta mycket, hade jätte roligt med henne. Har aldrig haft så roligt som jag hade nu. Haha. Bilder från träffen och på mig och Valery som min vän hette kommer ut senare. Lovar!

ska installera om datorn min så jag kommer inte att vara online så mycket. Vilket inte är så ovanligt *skratt* men men, jag lovar verkligen att jag ska svara på ALLA kommentarer senare.

jag kommer att vara med på tv4a också. Så håll utkik efter en tjej med rött hår, blågrön aktig palistinaschal eller hur de stavas.

ha de! Puss på er alla.