Hej tomtar slår i glaset och drar majistern i snoppen

Hej söta människor,
Kom nyss hem från skolan och är hur trött och hungrig som helst. ursch ursch. I skolan har jag haft världens låt på hjärnan bl.a Dear Penis (kolla videon) och "Hej tomtar slår i glaset och drar majistern i snoppen" (stavning?) och under hela sista timmen - hade historia satt jag och sjöng den högt och min lärare började skratta 8D han digga min låt. Woh jag äger.Hahaha. Det var lite roligt. Sjöng den även för Filip i klassen och han dog ju av skratt. Skrev även om texten lite då och då och sjöng "hitala" i stället för majistern. Min lärare heter Hitala i efternamn så. Hahaha massa skojj.

Nä, nu ska jag dra och äta lite granna ^^ bloggare mera senare :*



EW! Va äcklig killarna kan vara egentligen!!

Hej alla underbara människor!
Jag har nyss vaknat efter att ha varit vaken jätte länge igår. Men jag tänkte berätta en jätte äcklig sak jag fick se igår i webbkameran vid ca 12 tiden eller nånting på natten. Jätte äckligt!!!

Igår kväll satt jag som vanligt på msn och så skriver en kille till mig och vi snackade helt vanligt och plöstligt frågade han mig om jag ville se hans mage i cam. Jag accepterade caminbjudan han skickade och han satt först där helt vanligt sen ställer han sig upp och drar upp tröjan så man såg hans mage och helt plötsligt ryker byxorna ner och shit. Men jag minimerade fönstret så jag såg inge. Efter fem minuter skrev han och frågade om den var "good or bad" och jag ba "its good ;)" och han ställde sig upp igen. Efter ca 10 minuter så kom han (han skrev efter 10 min "Look" så jag kollade), och han gjorde så sperman kom i handen på han .___. och så slickade han upp de. Och jag blev så äcklad att jag var tvingad att gå och spy. Ursch!! Fyfan va äckligt!!! Jag printade en bild när han slickade upp de men de syns inte så bra men what ever. URSCH!!!! Det var riktigt disgusting!


Han är snygg men jävligt äcklig! Här är bilden jag printade på han igår kväll.





Video - Vila i frid Robin Berg <3

Älskar dig så himla mycket. Du togs ifrån oss alla alldeles för tidigt.
Du kommer alltid att finnas i mitt och alla andras hjärtan.
Saknar dig så oerhört mycket. Varje dag tänker jag på dig,
Varje dag fäller jag tårar, varje dag önskar jag att du var kvar här hos oss.

Vila i frid Robin Berg, du kommer aldrig att bli glömd <333


Mys med Hilary Duff & Jennifer Lopez

hej söta människor!

satt och kollade på Shall we dance  med Jennifer Lopez och Richard Gare eller hur han stavas. Massa bra film! Hualigen! haha. slutade kvällen med The Perfect man som är inspelad på deras box. Älskar den filmen.. Hilary Duff  är den grymmaste skådespelerskan och sångerskan som existerar!! Gosh asså! älskar hennes roll som Terie Fletcher i filmen Raise Your Voice. Verkligen en toppen film. Rekommenderar den verkligen!!

Nu ska jag gå och lägga mig, god natt allihopa




The Perfect Man men Heather Locklear




Hilary Duff i filmen Raise Your Voice - sjunger "Someone is watching over me"


Robin Bengtsson från Idol 2008 är sjukt snygg! och jag som hatar idol!

nej hualigen! Jag hatar Idol annars men när jag såg Robin ed låter Mercy med Duffy reste sig håret på armarna och så.  och nu ser jag Yazmina. Mia har en box so an kan spela tillbaka på och pausa och så. Och låten med Rihanna som tjejen sjunger diggar jag inte. Rösten är samma, tråkig och allt. Och hon verkar hålla in allting. Som kareoke. Hualigen!

Kevin var jäätteee bra med en av Olas låtar! urschursch!! mycket bra. Mia ringde och röstade två eller tre gånger. Massa mysmysss!!!! :*


ALICE ÄR BÄST HITTILLS I IDOL :O


Popcorn och vatten! Mys och en massa musik.

Ska fortsätta titta på Idol och vara social.



Ha de bra och ha en fortsatt bra kväll :)

Bålmning av ciggaretter

Ursch! för några timmar sedan slutade Robins begravning ( Vila i frid<3 ) och jag mår så dåligt att jag inte kan dricka utan att bli illamåeende. Är det nå fel på mig? De ända jag typ kan göra är att röka och sitta här ._. sjuuukkkt!!! Jag bålmar ciggaretter och tårarna bara rinner!

funderar på om jag ska gå och kolla på tvn men jag tvekar. ska försöka äta nånting ;___________; man måste ju!!



(bilden tagen nu medans jag prata med Mia i telefonen.)


17:28
Mia ringde (puss på henne, räddaren i nöden!) och frågade om hur kvällen skulle bli. Vi kom fram till att vi skulle skita i träningen ikväll med tanke på vad som hänt denna dag. Så jag ska umgås med henne, hennes make Mange (<3), Livis, Joshua och Celine. Vi ska kolla på fredags finalen av Idol *snälla skjut mig* haha. Diggar inte Idol, men men. Jag vill inte vara hemma at the moment så man får plåga sig själv. Ska träna antingen på söndag i stället.

PACKNING FÖR IKVÄLL:
* ciggaretterna
* cash
* mobilen
* laddaren


Vila i frid Robin <3

Jag var på Robins begravning idag. Den var så vacker men samtidigt väldigt svår och jobbig. Vi var tighta, nära vänner och jag saknar han varje dag. Jag kan fortfarande inte förstå och fatta att den gladaste pojken som fanns är borta. När jag träffade han var han glad och jag visste inte om alla sorgliga saker han hade inom sig. Det känns som om att han är på semest och att han kommer hem så man står dag in och dag ut och väntar på honom. Men till vilken nytta? Gud har tagit tillbaka en av planetens vackraste ängel.

Varför tror man att den man saknar ska komma tillbaka?!
Det har jag frågat mig själv många gånger.

Gosh, jag saknar dig Robin så himla mycket.
Jag trodde aldrig att du faktist skulle göra detta och så
en dag får jag höra från min sister att du har gått bort.
Det kändes som att jag fick en kniv i magen och hjärtat.
Att nån hugg mig med en kniv rakt i magen och mitt hjärta.
Tårarna föll och rann och än idag rinner dom.
Jag vill inte tro detta, jag kan inte tro de.
Jag har så många frågor som jag vill ha svar på
Var? Varför? Hur? Vad? Det far omkring flera miljoner frågor och tankar
i mitt huvud men jag kommer aldrig att få svar på dom.
Jag vill veta varför du gjorde det Robin?
Vad kunde jag ha gjort för att hindra dig från detta?


Men allting är försent.


Emma Sjölins bild ~ http://emmasjolin.blogg.se






Till minne av Robin Berg; http://vilaifridrobinberg.blogg.se


Japanskt Rock är f*n imig vara kärlek de!


Deras kläder är så j*vla snygga! Musiken är helt underbar, deras texter.
åh herregud! man får ju gåshud när man ser och hör dom..! och ja! alla är killar!




Herregud! omg! klädseln ska vi inte ens prata om,
musiken, herregud asså! så jävla grym!
snygg, fantastisk och omg!! .__. no words!



GRYMMA! Snygga! och herrejävlar! Musiken är kung och dom är så jävla bra!










AOi <3



HET POJKE DE DÄR <3


Jessica fick mig att börja lyssna både på Miyavi OCH Aoi, Reita och massa mera. haha dom tillhör samma band men kan inte namnet på dom ^^ iaf inte i huvudet. Hoppsan hejsan ^^ fallrallalaaa.. Haha, inte smart vid den punkten. Nej nej.

Aoi ~ brännande halsbränna och inre blödningar! Jäääävla heting asså! urschursch!!

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla söt propp'z :*

Mycket tack för att du kollar i min blogg och kanske lämnar nån kommentar. Mycket tack! Jag har en annan blogg också men den använder jag inte så mycket. Kanske du har läst nånting i (länk -> ) http://whentheangelsstopsmile.blogg.se/
I alla fall, i denna blogg kommer jag att posta väldigt mycket om Aoi <3 kärlek på han, massa snygg! Cinema Bizarre, om mig och en massa massa mera. Hoppas att ni gillar de ni läser och att ni kanske slänger i nån kommentar lite då och då. Jag kommer självfallet att skriva i era bloggar också så glöm inte att skriva eran blogg sida om ni har nån.

Massa pussar på er liksom :**

Take care,

Emma


RSS 2.0